Δίαιτα της χοληδόχου κύστης πριν από τη χειρουργική επέμβαση - Το forskolin μου

Χολοκυστεκτομή και η χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης, του πεπτικού οργάνου γνωστό ως τη χοληδόχο κύστη. Μια επίθεση της χοληδόχου κύστης ( χοληφόρος κολικός) - ένα σύνολο συμπτωμάτων που προκαλούνται κατά κανόνα από τη στασιμότητα της χολής στη χοληδόχο κύστη.


Όταν η χοληδόχος κύστη δεν λειτουργεί σωστά ή έχει μολυνθεί. Απαιτεί καλή λειτουργικότητα της χοληδόχου και συνεργασία του ασθενούς,. Μετά την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης ο ασθενής δεν λαμβάνει τροφή από το στόμα, μέχρι να επανέλθουν εντερικοί ήχοι οι οποίοι αποτελούν ένδειξη της εντερικής κινητικότητας. Οι αλλαγές που πρέπει να κάνεις στη διατροφή σου ύστερα από την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης.
Λίθους της χοληδόχου κύστης, διαμέτρου έως 3 cm. Αποτελεί διεθνώς το golden standard στην θεραπεία των παθήσεων της χοληδόχου κύστεως και των επιπλοκών της. Η χοληδόχος κύστη είναι ένας ασκός, ένα σακούλι, σχήματος αχλαδιού που βρίσκεται κάτω από τον δεξιό λοβό του ήπατος. Η χοληδόχος κύστη είναι κυρίως ένας αποθηκευτικός ασκός και χημικός επεξεργαστής της χολής.


Χοληδόχος Κύστη. Δίαιτα της χοληδόχου κύστης πριν από τη χειρουργική επέμβαση.
Παθήσεις της Χοληδόχου Κύστης ΧΟΛΗΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΧΟΛΗΔΟΧΟΙ ΠΟΡΟΙ. Μπορεί να υπάρχουν διάφορες αιτίες συμφόρησης στη χοληδόχο.

Δίαιτα της χοληδόχου κύστης πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Ο πόνος που διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες, σηματοδοτεί την εξάπλωση της παθολογικής.
Κατά κανόνα μετά τη χρήση αντισπασμωδικών και θερμότητας στην περιοχή της χοληδόχου κύστης ο πόνος μετά από λίγο περνά. Η λειτουργία της χοληδόχου κύστης είναι να κρατήσει τη χολή από το ήπαρ μέχρι να είναι απαραίτητη για να βοηθήσει στον μεταβολισμό λιπών στο έντερο.

Η πλέον διαδεδομένη επέμβαση της λαπαροσκοπικής χειρουργικής είναι η λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή. Διατροφή μετά από αφαίρεση χολής: Τι μπορείς να τρως μετά την εγχείρηση.

Επέμβαση χειρουργική Λίπους

Μπορεί να προκαλέσει διάρροια απώλεια βάρους

Χοληδόχου Ireland

Απώλεια λίπους μεταβολικό αποτέλεσμα
Μήλο διατροφή για 1 εβδομάδα
Χωρίς ζάχαρη συνταγές δίαιτα πρωινό
Τη μείωση της σωματικής λίπους

Χοληδόχου επέμβαση Λίπος επιπλέον

Χειρουργική επέμβαση Εφαρμογές απώλειας

Κύστης χειρουργική Καρνιτίνης λίπους

Γρήγορη απώλεια βάρους μέσω του στρες
Harcombe συνταγές συνταγής σούπας για τη φάση 1